2014. június 30., hétfő

(15.rész) Tüzes vágyak


Köszönöm a sok olvasót! Imádlak titeket! Öröm nektek írni! :D 
Hát....ez a rész eléggé perverz,nem is tudom hogy sikerült ilyenre de élvezzétek ;) 

Kendall szemszöge : 

  Gyorsan haladtunk a rend rakással. Martina azzal kezdett el szórakozni,hogy eldobálja a fejem fölött a ruháimat a szennyes tartót megcélozva. De mikor a nadrágjaimat dobta nekem akkor gondoltam,megleckéztetem. Felkeltem a földről és lassan odamentem hozzá.

"Tessék itt a csókod! És a bünti!"- Kendall még mindig fölöttem tornyosult,kezeim le voltak fogva. Ahogy lágy csókjai elárasztották a nyakam s vállam,próbáltam vissza térni a felhők fölött 3 méterről Kendallhez nulla sikerrel. Megbabonáz a nagy zöld szemeivel. Tehetetlenül állom ahogy az ajkai minden egyes csókkal a bőrömhöz érnek apró szikrákkal vegyítve. Lassan próbálok lélegezni,

hogy lenyugtassam magamat,de főleg a vadul lüktető szívem. Sikerrel járok. Megmarkolom egyik kezemmel a pólóját míg a másikkal a lepedőt. Mindössze annyit észlelek hogy lemászik rólam és az ajtóhoz rohan. Bezárta majd az éjjeli szekrénye fiókjából elő kerül az óvszer. Vissza mászott az eredeti pozícióba és szájával fogta az ezüst tasakot. Én csak figyeltem minden apró mozdulatát és elmosolyodtam.

"Baby,min mosolyogsz?Huh?"-perverzen felvonta szemöldökét. 

Kinyílt a szám,mondani is akartam valamit,de sikertelen volt. Nem jött ki egy hang sem a számon ezért becsuktam és Kendallre mosolyogtam aranyosan. Mire ő is vissza mosolygott és összeérintette az orrunkat irtó cuki módon.

"Szeretlek édibogyóm!"- A szemembe nézett majd szenvedélyesen megcsókolt. Alig bírt a szánk elszakadni,mert egymást kívántuk. Lekerült rólunk lassan az összes ruha darab. Kendall imádta hogy letépheti rólam a fehérneműt.
"Nagyon akarlak!" - suttogta a fülembe melegen,éreztem hogy az ajkai a bőrömet súrolják.

"Aghh mhmm"-  Körülbelül ennyi volt az amit sikerült ki böknöm miközben Kendall csak tovább folytatta. Én meg már lassan elájultam annyira izgató volt. Kendall póló nélkül. Végig simítottam a kezeim a mellkasán és csodáltam.

"Imádom,hogy gyúrni jársz! Olyan izmos a mellkasod és.-" Hirtelen magas lett a hangom ezért el hallgattam.

"Soha nem vagy ilyen! Ez mind miattam van? Én teszlek ilyenné? Ilyen.....tehetetlenné ahogy itt fekszel alattam,remegve a látványtól. Ahogy nézlek,ha most fel kéne állnod,inkább nekem kellene téged a karjaimba vegyelek most annyira elgyengültél tőlem!"- mondta egy puszival a számra.

"K-Kendall kérlek csak végre csináljuk!! Nem bírom tovább!"- Mondtam nyöszörögve és kérlelő pillantást adtam neki.


 Fél órával később izzadtan,levegőért kapkodva borultunk egymásra.
"Hát köszönöm,ilyen bókot sem kap az ember minden nap!"- Nevettem el magamat fáradtan és odabújtam Kendall mellkasához mire ő magához húzott és puszit nyomott a fejemre.


( Ennyi lett volna ez a rész:) Szavazzatok hogy tetszett-e!!  By Timi Schmidt XoXo )






4 megjegyzés:

  1. TESÓKÁM!!!!!!! Írjál de azonnal mert ha nem betörök hozzátok és követelem az új részt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIPI-SZUPIKA LETT!!! <3

    VálaszTörlés
  2. ááááááá gyorsan kövit!!!! mert nagyon jóóóó :))

    VálaszTörlés
  3. hát csókolom ! :))
    ez nagyon -nagyon jó volt ! :)) Imádtam! <3 ez nem volt pornó , még ! :D de imádtam ! :)) siess a kövivel légysziii :$$ <3

    VálaszTörlés