2014. július 24., csütörtök

(21.rész) Kiskori emlékek viharos éjszakában

 Kimaradt pár rész mivel nyaralok épp :P De van Wifi :3 Oh yeaaah :D Meg is írtam nektek a kövi részt! Írjátok meg milyen lett.
Martina szemszöge:
Kendall szorosan átölelt és próbált megnyugtatni míg Logan a nyafogós Ashleyt vigasztalta aki engem ütött meg. Tök jó. Persze,hogy Ashleynek hisz Logan,nem nekem. Ez így nem lesz jó.

"Kendall menjünk kérlek haza! Most! Ennek az estének már vége. Tönkre tette egy bizonyos csaj aki totál festett szőke! "- Mondtam élvezettel mert most vissza vágtam. Erre ő lesmárolta Logant aki alig tért magához utána csak vigyorgott. Ha csak kihasználja Logant én kinyírom a csajt! Esküszöm neki annyi!
Kendall felkelt a székéből és elköszönt Logantől, " Haver én inkább hazaviszem a picimet. Ti folytassátok a vacsit ha akarjátok. De ő már nem bírja! Jobbnak látom ha ezt most át rakjuk másik napra."- Ezzel otthagytuk őket és Kendall hazavitt engem. A kocsiban egy szót sem szóltam,csak az ablakon át bámultam kifele az esős éjszakába. 
Milyen ironikus. Ha az ember valamiért szomorú akkor az idő is rossz. Szakadt az eső mire befordult Kendall az utcánkba. A rádióban egy ismerős dal szólalt meg : Simple Plan- Untitled. 
Előhozta a régi emlékeket. Amiket próbáltam magamba folytani a szívem legmélyén,mintha meg sem történtek volna kislány koromban. De a dal hallatán,elsírtam magam és csak lehunytam a szemem. Éreztem Kendall kezét a combomon ahogy simogat kedvesen és tudatja velem,hogy itt van és nem lesz semmi baj. Villámlott egy nagyot mire én ugrottam egyet mert megijedtem. 

~Visszaemlékezés~
Azt hiszem 9 éves lehettem mikor anyuékkal elmentünk vásárolni. Apával egész végig veszekedtek hogy milyen színű festéket vegyünk a szobámba. Aztán a vitát én zártam le egy ordítással a kis hangommal," Mindegy milyen színű lesz a szobám csak hagyjátok abba a veszekedést!"- Mondtam kicsiként.
Apa dühösen,de megvette a festéket majd beültettek a kocsiba. Egész haza fele úton szakadt az eső,csak úgy ömlött. A kis macimat szorongattam a kezemben és énekeltem egy kis dalt amit anya szokott nekem ha szomorú vagyok .:    
"Ne sírj kis angyal,anyu vigyáz rád. 
      Ahogy a nap is kisüt minden reggel,úgy leszel te is boldog újra."
~Vissza emlékezés vége~ 
Anyu dalát dúdoltam halkan és Kendall leállította a kocsit," Picim,kérlek áruld el mi folyik itt. Mindig valaki bánt téged és nem árulod el hogy ki teszi! Pedig segítenék és kiállnék melletted! Segíteni akarok csak!"- Próbálkozott,de én csak megráztam a fejem és odabújtam hozzá amennyire csak tudtam mivel mindketten még be voltunk kötve. 

"Rendben leszek. Ne félts engem. Minden rendben van. Te úgysem értenéd meg...."- elhalkultam a mondat végénél. Kendall a mutató ujját az állam alá tette és felemelte a fejem,így a szemébe kellett néznem. Lehetetlen hazudni Kendallnek,azok a zöld szemek elvarázsolnak! Pityeregni kezdtem megint,egy könnycsepp Kendall kezére esett," Baby ne sírj! Megvédlek bármiről is legyen szó!"

"Csak ne hagyj egyedül! Mindenhol ott van. Félek. " - Zokogva bevallottam. Kendall szorosan magához ölelt.
"Shhh baby. Először is haza kell vigyelek téged és nálad alszok ha anyud megengedi és te is szeretnéd. Megbeszéljük ezt. Érzem hogy nagyon nagy baj van,de nem árulod el! Még mindig ennyire NEM bízol bennem?"- Mondta szomorúan a végét Kendall mert csalódott volt. 

"Nem! M-mármint én.....csak....."- Dadogtam remegve. Haragudtam magamra,mert azt hittem megint sikerült a kapcsolatunkat veszélybe sodornom. A kezeimet szorosan a vállai köré fontam és belekapaszkodtam az ingébe félve,mire ő leállította a kocsit,kikapcsolta a biztonsági övem és az ölébe húzott. Halkan a fülembe suttogott aranyos dolgokat amitől sikerült picit magamhoz térnem a félelemtől.

"Kicsim mi ez a nagy titkolózás? És ehhez megemlítve furcsállom az éttermes esetet! Mármint elvileg Ashley elvitt téged a női mosdóba,hogy megbeszélje mi a bajod,utána pedig még rosszabb állapotban jöttél ki. Azt meg sem említve,hogy Ashley nem túl szimpi nekem. Ne kérdezd miért,de valami van benne ami nem hagy nyugodni."- Mondta Kendall halkan ahogy az esőt néztük mindketten. Egyre nagyobb cseppekben esett és elgondoltam a fejemben milyen lenne kiállni az esőbe. Csak hagyni hogy elmossa a könnyeim. Talán elfeledném ezt a szarul sikerült randit...

Folytatás hamarosan  :) ( 4 napon belül ) Ui.: Imádlak drága hugim!! 


2014. július 15., kedd

(20.rész) Egy pocsékul sikerült randi....


~ Itt a következő rész :D DRÁMÁVAL dúsítva ;) Jó szórakozást,mert ez most az lesz :D ~

Logan leparkolta a kocsit és segített  Ashleynek kiszállni a kocsiból majd besétáltak az étterembe.

"Igen Logan Henderson néven foglaltam asztalt 4 személyre."- mondta Logan mosolyogva ahogy átölelte Ashleyt a derekánál fogva és közel húzta magához. A pincér megmutatta melyik is az az asztal. Ash és Logan leültek. 5 perc se telt el,de Ashley kezdett türelmetlen lenni, "Mennyi időbe telik míg ide érnek? "-sóhajtott egyet idegesen. 
Logan halkan válaszolt, " Ne csináld kérlek! Még nem is vártunk sokat! Mindjárt itt lesznek ne aggódj." -Azt kívánta bárcsak az a mindjárt elég hamar eljönne.
Logan megkönnyebbült mikor meglátta Kendallt és Martinát pár perc elteltével. Kézen fogva sétáltak oda hozzájuk.

"Bocs,de dugóba kerültünk!- mondta Kendall Logannek egy tesó öleléssel majd folytatta -Örülök a találkozásnak. Kendall Schmidt vagyok. Ő pedig a barátnőm Martina Wilson.Téged hogy hívnak?"-Mutatkozott be Kendall az én nevemben is.

Martina szemszöge: A kocsiút idefele Kendallel vicces volt. Bekapcsolta a rádiót és végig énekeltük az utat. Kendall adott egy gyors csókot majd bementünk. Azonban amint megláttam Logan újdonsült barátnőjét legszívesebben elbújtam volna a világ másik oldalára. Mit keres ez a csaj itt? Mégis hogyan sikerült Logant felszednie? Mi ez az egész??? - Ezek futottak át az agyamon másodpercek alatt.
Kendall megfogta a karom, " Baby minden rendben van? Történt valami?"- Kérdezte hirtelen aggódva. Színleltem egy nagy mosolyt. Elhitték. 
Logan is rákérdezett," Martina mi baj? Tudunk segíteni? Hééé! (odalépett hozzám és megölelt nyugtatóan) Vissza kellett folytatnom a könnyeim ahogy Logan válla fölött ránéztem Ashley-re. 
Öntelten vigyorgott. Fúúú agyon tudtam volna verni. Ami ezután következett az volt az est fény pontja.Elmesélem : 
 Ashley eljátszotta az ártatlan jószívű kislányt és közbe szólt, " Logie maci hagyjátok rám Martinát,beszélek vele és rögtön jövünk!"- Kihúzott a mosdóba. Én kelletlenül de követtem őt.
Megálltam az első csap előtt és a tükörbe néztem. Rögtön elöntöttek a könnyek. Ash megfogta a csuklóm és maga felé fordított majd gonoszan az arcomba vágta, " Még mindig csodálom hogy Kendall képes volt egy ilyen csajjal ágyba bújni. Végülis egy szajha vagy szóval megérdemelted! Amit pedig mondok,jól jegyezd meg! Hagyd békén a pasimat! Nem Loganről beszélek! Kendallről! Magamnak akarom őt és nem tudsz megállítani! Sajnálom!"- Mondta lekicsinyítő hangnemben. 
De most lett elegem és vissza szóltam ordítva : TE CSAK EGY OLCSÓ RIBANC VAGY!!! TE BESZÉLSZ ITT NEKEM? ÁSD EL MAGAD INKÁBB!!!!! -erre ő.......adott egy nagy pofont.....
"Én? Majdnem röhögtem a viccen! ( röhögött gúnyosan) Ide hallgass kis csillagom,Kendallnek te maximum egy jótékonysági eset vagy! Nézz magadra! Járna veled? Ez lenne az évszázad poénja!"-
Próbáltam erősnek látszani,miközben belül rettegtem ettől a boszorkánytól. Erőt vettem magamon és nem hagytam magam, " FOGD BE MÁR A SZÁDAT KÉRLEK!!! NEM ELÉG NEKED,HOGY TÖNKRE TESZEL??? MÉG A PASIMRA IS PÁLYÁZOL???" - mondtam az összeomlás szélén ahogy a karjaimat magam köré fontam.

"Pontosan szívem! És élvezem minden egyes pillanatát!"- Mondott minden egyes szót nyomatékosan. Én beleborzongtam. 

"Ki-kimegyek. És kösz hogy...hagyjuk a francba...."- Mondtam zokogva és a táskámat a kezembe fogva kirohantam Kendallékhez, " Kendall azonnal megyünk. Kérlek!"- Mondtam könnyeket vissza fojtva.

"De most vacsoráznánk! És miért sírsz? Ashley mi történt bent? Láttad ki tette?"- Logan odament Ash-hez hogy megnézze ő neki nem-e esett baja. Én Kendall karjaiban kerestem támaszt és vigaszt.
Ezt nem hiszem el!!! A kis ribi még sírást is tud színlelni. Most lőjetek agyon!
 Ashley odabújt Loganhez és kitárta a nem létező szívét," Én- volt egy pasas a folyosón és megverte Martinát,én pedig féltem! És végig néztem mert rettegtem tőle! De segítettem Martinának utána. De szegény meg van rémülve nagyon. Nem is csodálom!"-mondta halálosan undorítóan amitől elhánytam volna magam. Ez a csaj.....egy rém! És tudod mi a legrosszabb? Ashley Benson az én......





2014. július 14., hétfő

(19.rész) Ruha lopkodás&Dupla Randi!

~Imádlak titeket! Sikerült összegyűjtenetek 1400 olvasót a mostani új fejezetekkel! Nagyon izgulok mindig,hogy tetszik-e az ujjab rész,de látom nincs mitől félnem ;) Szeretitek és ez a lényeg. Jó olvasást! 2 napi lemaradásomat is beleraktam,remélem tetszik! Kommentelni,szavazni ne felejtsetek XoXo ~

( Aznap reggel) 
Kendall szemszöge :

Anyum ébresztett engem úgy reggel 10 körül,hogy lassan ki kéne kelnünk az ágyból. Lerakta Martina pólóját a székre majd kiment. Én nyújtóztam egyet majd a picim fölé hajoltam és egy csókkal keltettem, " Jó reggelt gyönyörűm. Álomszuszék vagy!" - adott egy puszit a homlokomra ahogy elsöpörte a frufrumat az arcomból.

"Nem is! Te se keltél fel pedig van most úgy dél környéke? " - Elbújtam a takaróm alá és próbáltam még egy kicsit lazítani.

"Lebuktam! Kapok egy csókot vagy.....más módszerhez kell folyamodnom!"- Kérdezte huncutul,felvont szemöldökkel.

Kikukucskáltam a takaró alól és megráztam a fejemet,nem.
Elvigyorodott mire én rájöttem,hogy bajban vagyok. Csak azt láttam ahogyan Kendall kikel az ágyból,egy mozdulattal megfogja a ruháim és kirohan a szobából. Én pedig csak álmosan nevettem és utána szóltam, " Kendall kis gyerek lettél? KATHY!!! SEGÍTENÉL EGY KICSIT??? ELLOPTA KENDALL A RUHÁIMAT! "- mondtam pirulva.

Lépteket hallottam,majd megjelent Kathy az ajtóban mosolyogva, "Mit csinált az én drága kisfiam? " - Direkt kérdezte így mert tudta Kendall hallgatózik. Kendall a fenti fürdőszobából válaszolt, " Itt vagyok a fürdőszobában de nem kapja meg a ruháit mert nem adott reggeli csókot! Pedig én adtam neki! "-mondta tettetett szomorúsággal.

"Mert nem hagytál rá időt! És csak cukkoltalak! Ne csináld! Mit csinálok most ruha nélkül? Mondjad nagyokos cuki szőke! - Válaszoltam neki vissza szintúgy átkiabálva  a lakáson.

Kathy eközben pedig jól szórakozott rajtunk. Mondta hogy ne izguljak,megoldható a szitu.
Adott egy nadrágot,és egy pólót Kendall szekrényéből ami nem túl nagy rám.
 Majd kifele menet oda adta nekem, "Csak öltözz fel és gyere reggelizni,majd megbékél! És megsúgom ő nem kap ezért meleg kakaót mert gonoszkodott veled! És hozd le a nadrágját. Akkor kénytelen lesz vissza adni a ruháidat. - Nevetett majd kiment a szobából.
 Megvontam a vállam majd Kendall pólóját néztem a karomban.

Felöltöztem és éppen mentem volna ki a szobából,de Kendallbe ütköztem, " Nocsak,hova-hova szépségem? " - Kérdezte vigyorogva,el állva az utam.

"Lefelé megyek,reggelizni!" - Mondtam ártatlanul és próbáltam észrevétlenül lesurranni Kendall nadrágjával a kezemben. Sikerült! Én és Kathy már végeztünk a reggelizéssel mikor Kendall leméltóztatott jönni. Én rögtön röhögésben törtem ki és Kathy mögé bújtam. Most azon gondolkodsz miért. Akkor elárulom: Kendall egy szál pólóban,nyaklánccal és a cipőjét fogva a kezében jött le alsógatyában, " Kendall nem én voltam!! Anyud ötlete volt! " - Próbáltam magam védeni,de mögém osont felkapott és körbe pörgetett a konyha közepén majd lerakott.

 Kaptam egy szenvedélyes csókot amiből én elhúzódtam mert csörögni kezdett Kendall mobilja ami a far zsebemben volt épp. Hátra nyúltam és Kendallnek adtam aki felvette. Párat bólogatott,igenelt majd felnézett, " Dupla randira megyünk ma este! Logannek van egy barátnője és vele megyünk. Én már igent mondtam,viszont lenne kedved eljönni a randira?" - Szemben álltunk egymással,szorosan magához húzott és a hajammal játszott közben míg várta a válaszom., " Benne vagyok,egy feltétellel! ( nevettem) Ha visszakapom a ruháim! " - Keresztbe fontam a karom és durcizva néztem Kendallre viszont ő is viccesen nézett rám felvont szemöldökkel. Lassan elájulok olyan cuki!-gondoltam magamban.

De ellenkezni sem tudtam,olyan hamar húzott magához és adott egy durva csókot.
A végén a mellkasához bújtam és átöleltem őt szorosan," Vissza kapom a ruháim?" - kérdeztem mire ő bólintott, "Fent vannak,megengeded hogy felvigyelek?"- tette fel a kérdést azzal az imádnivaló mosolyával. Én csak adtam neki egy gyors puszit. Felsikoltottam mikor felkapott a karjaiba és felvitt engem.

Este : 

Ashley szemszöge : 

Logan azt mondta készüljek össze és 7-re értem jön. Egész délután ezt a pillanatot vártam,már 4 óra körül elkezdtem készülődni,sminkelni hogy tökéletes legyen minden. Ez a kék ruha mellett döntöttem : 
A kanapén olvastam a kedvenc magazinom míg Logant vártam,aztán csengett a kapu telefon. Azonnal az ajtóhoz siettem és kinyitottam. 
Logan állt ott egy félénk mosollyal az arcán köszönt nekem," N-nagyon káprázatosan nézel ki én ömm. Izé. Itt parkol a kocsim,gyere."- nyújtotta a kezét felém.Láttam rajta,hogy teljesen zavarban van a randizás miatt.
Szerintem nagyon is aranyos volt emiatt. Összekulcsoltam a kezeinket és rámosolyogtam Loganre.
 Mire neki sikerült ellazulni kicsit,és lazábban folytatni az estét. 

  
Logan szemszöge: Utáltam magam,mert a világ legklasszabb és legszexibb csajával randizom mégis nagyon izgulok pedig fölösleges. Mikor Ashley rám mosolygott az összes félelmem a ma estével kapcsolatban elszállt. Kinyitottam neki a kocsi ajtót és beszállt. Átmentem én is a kocsi másik odalára,és elindultunk az étteremhez.

(Eközben Kendallel és Martinával):
Kendall értem jött 6-ra ahogy megbeszéltük de féltem,hogy nem csíptem ki magam nagyon.Mikor csengettek,rögtön ajtót nyitottam és elállt a szavam. Kendall irtó dögösen nézett ki!
Félénken néztem fel Kendallre, " Tetszik a ruhám?" - Mire ő csak annyit mondott, " Egy mondattal könnyen elmondom! ( kacsintott) Örülök,hogy ilyen szép barátnőm van és csak az enyém!"
Miután ezt megbeszéltük,segített beszállni a kocsiba. Mi is elindultunk az étterembe. Kiváncsi voltam Logan barátnőjére. Remélem jóban leszünk és tarthatunk több csajos estét is,mikor a srácok foci meccset néznek Carloséknál.Várom az estét!

2014. július 9., szerda

(18.rész) Randizz,hogy felejts!

(Másnap ) 
James szemszöge:

9 körül keltem fel és felöltöztem,gyorsan reggeliztem. A fürdőszobában voltam és éppen felzseléztem a hajam,miközben sms-eztem Lossal.

Los: Reggelt haver! Mond mit szerettél volna? :) 
James: Ma elmegyünk csajt vadászni Logannek. Benne vagy?:D
Los: Adj egy kis időt! Most kelek ki az ágyból. Fél óra kb és ott leszek! ;) 
James: Várlak! Szia! :P
Los: Sietek! És vicces lesz amúgy! :P
James: Fogalmad sincs mennyire..... :D 
Los : Na megyek.
James : Hali!

James megnézte gyorsan a haját ami jól állt,ezért megmosta még a fogát,evett egy almát és mikor már majdnem felhívta Lost  hogy merre van,csöngettek. Kinyitotta az ajtót és ott vigyorgott Los.

James csak röhögve megrázta a fejét,megfogta a kulcs csomóját,a mobilját és pénztárcáját majd miután a lakás be volt zárva beült Los kocsijába és elmentek Loganhez. Negyed óra múlva ott is voltak,Los maradt a kocsiban,James kiszállt hogy kihozza Logant. James tudta,hogy Logan szülei éjszaka dolgoztak szóval ők biztos még alszanak,de Logan akkor is fel fog kelni ha akarja ha nem.
Felmentem a lépcsőn és benyitottam Logan szobájába. Logan már rég fent volt és videójátékozott egy szál fekete rövid gatyában. Mikor meglátta Jamest,vicces arcot vágott:
James leült a kanapéra Logan mellé, " Haver öltözz fel dögösen és irány a pláza! Megyünk csajozni! " Mondta vigyorogva. Logan furán nézett Jamesre, " Ugye nem! Los is itt van? " - Tudta Logan,hogy a haverjai addig nem nyugszanak míg nem boldog és ezért mindent megtesznek ezért belement a dologba.  Gyorsan összekészült :
"Készen vagyok,essünk túl rajta! És előre mondom,hogy ne a kinézetre megyünk rá!! Nem akarok sznob barátnőt!! Akármennyire is bombázó!!" - Logan mondta miközben kimentek a kocsihoz és elindultak a plázába.
(1 órával később)
 Logan szemszöge : 
James és Los a két oldalamon sétáltak velem együtt. Szó szerint csak bolyongtunk,mert nem volt cél hogy merre menjünk. Inkább a csajokat lestük. Losnak meg is tetszett egy lány,de aztán megszólalt és rögtön elment szegénynek a kedve a lánytól,olyan nyávogós volt. Jót röhögtünk rajta az biztos. Legalább jól telt az idő! 
Én voltam a következő a sorban, " Srácok ez nem nehéz,csak szexin kell sétálni és aranyosan mosolyogni és ha.- beleütköztem egy lányba és elesett én pedig voltam olyan rendes és felsegítettem- Úristen,ne haragudj! Én csak.- Nem tudtam megszólalni. Elvesztem a mosolyában. Azt hiszem szerelmes vagyok.......

A lány megszólalt én meg csak mosolyogtam nagyon.
"Semmi baj. Egyébként engem Ashley Bensonnak hívnak. Téged? És velük vagy? ( Losra és Jamesre nézett kedvesen) Alig bírtam szóhoz jutni,Los besegített, " Logan Hendersonnak hívják,és szabad megkérdeznem-e hogy van barátod?"

Ashley megrázta a fejét és vállvonással válaszolt, " Tulajdonképpen szingli vagyok,3 hónapja szakítottak velem. Szóval nincs senkim jelenleg."-mondta Loganre nézve.
James finoman oldalba bökte Logant,hogy térjen észhez és hívja Ashley-t randira.

"Ashley lenne kedved eljönni velem egy randira?" - Logan kérdezte magabiztosan. Itt az esély rá, hogy Martinát kiverje a fejéből.

Ashley," Örömmel. Cseréljünk számot!"







2014. július 8., kedd

(17.rész) Truth or Lies? 3.rész

Martina szemszöge:
Hirtelen nyílt az ajtó,Los James és Logan törtetett be.
Remek időzítés volt! De ha jól bele gondolok jobb mint ami történhetett volna, ha Kathy rákérdez mit csináltunk fent pár órával ezelőtt a drága ártatlan kisfiával aki korántsem az.
Kathyvel beszélgettünk,mikor Logan félre húzta Kendallt. Én csak kínosan mosolyogtam a srácoknak majd felajánlottam Kathynek,hogy segítek a sütit kiszedni a tányérra. Minden egyes másodperccel amit az anyukájával töltöttem kezdett fojtogató lenni. Nem tudtam magamban tartani hogy a saját házában lefeküdtem a fiával miközben ő nagyban takarított. Azt sem terveztem,hogy elárulom ezért inkább beleharaptam a már kiszedett sütibe.
Kathy rám akart szólni,de magában hagyta és nevetni kezdett, " Kincsem! Várd meg míg Kendall visszajön! Oké?"- Tele szájjal bólogattam majd tovább vágta a szeleteket én pedig a tálra raktam.
Nemsokkal később láttam,hogy Jamesék röhögnek valamin és Logan is.
 Már nem volt olyan méla bús mint mikor ránk törtek ebéd közben. Gondoltam sikerült beszélnie Kendallel. Loganék hazamentek. Újra 3asban maradtunk. Hirtelen ugrottam egyet mikor éreztem ahogy két erős kar hátulról átölel engem.

"Hogy van az én picim?"- Kendall a vállamon pihentette a fejét és mosolygott fültől-fülig. Érezni lehetett a hangjában hogy boldog. Kathy ránk mosolygott majd leütünk sütizni a nappaliban. Én pedig elnézést kértem hogy kimoshassam a 'direkt' leöntött pólómat,de Kathy ragaszkodott hozzá  hogy kimossa és reggel már felvehetem. Ezért maradtam Kendall ölében a kényelmes kanapén.
- Olyan mesebelinek tűnik még az egész. Egyik nap azt se tudják a suli diákjai ki vagyok. Másnap meg népszerű vagyok és kíváncsiskodnak mert Kendall Schmidttel járok.... Ezt még nem sikerült megszoknom és nem hiszem hogy valaha is menni fog.-
Egész este vártam mikor fog Kathy előjönni azzal a bizonyos kérdéssel. A délután jól telt.
Sokat beszélgettünk Kathyvel és Kendallel kezdtem megszeretni az anyuját. Vacsora után segítettem leszedni az asztalt. Kendall elment fürdeni míg én és Kathy elmosogattunk.

"Köszönöm a mosogatást. Menj csak fel Kendallhez. Késő van már. Aludj jól,szép álmokat. Óh és a pólódat berakom a mosásba. Reggelre megszárad.- Mondta Kathy egy puszival és öleléssel.

"Köszönöm szépen! És neked is jó éjszakát."- Egy nagy mosollyal mentem fel Kendall szobájába.
Lassan nyitottam az ajtót mert számítottam rá,hogy már alszik. Be is jött a jóslatom.
 Olyan aranyosan szuszogott álmában!! Zabálnivaló. Átvettem a pizsimet és bebújtam mellé. A sötétben csak ketten voltunk,a mellkasára tettem a fejem és úgy hunytam le a szemeim. Lassan mély álomba sodródtam ahogyan hallgattam a ritmusos szívdobogását....

A következő rész tartalmából : Logan elkezd randizni egy szexi lánnyal,remélve azzal minden gondja megoldódik majd....Pedig csak azzal kezdődik el minden rosszabbra fordulni.... :) 

2014. július 7., hétfő

(16.rész) Truth or Lies? 2.rész

                             ~ ❤ Unatkoztam,szóval megírtam a következő részt :) 
                                 Remélem mindenkinek jól telik a nyara idáig :D  ❤ ~

Kendall szemszöge: 

Sikerült anyumat leráznom. Becsuktam az ajtót és visszafordultam Martinához aki éppen az ágyamban ült és nézett rám pislogó tekintettel és elmosolyodtam mert gyönyörű volt, "Kicsim,hallottad gondolom. Le kell öntenem a felsődet,de kimossuk! És adok egy kölcsön pólót addig. Imádlak meg minden,de ha anyu rájön,hogy mi itt hemperegtünk akkor nekem végem van!- Kendall nem örömmel de leöntötte Martina pólóját kólával majd előkeresett egy kisebb pólót neki és oda adta neki, " Tessék ebbe bújj bele,én is felöltözök és lemegyünk." 

Odalépett az ágy széléhez,lehajolt és adott egy hosszú mégis lágy csókot.
Mikor mindketten felöltöztünk,Kendall levitte a pólóm a fürdőszobába,hogy majd kimossa később. Utána következett a következő dolog,szembe nézni az anyukájával aki nagyon kedves és megértő,de Kendall szó szerint az anyukája arcába hazudott az előbb.

Kéz a kézben sétáltunk be a konyhába ahol Kathy már várt kettőnket. Éreztem,hogy Martina kínosan érzi magát,de megöleltem és megcsókoltam hogy lenyugodjon. Mire elmosolyodott és a fejét a vállamra hajtotta. Enni kezdtünk. Anyu csak finoman méregetett minket.


 Épp a sütizés következett volna mikor csengettek,és a haverjaim becsődültek az ajtón, " Logannek gondja van! Sürgős! Oh,elnézést Kendall anyukája! Gyorsak leszünk!" -berángatták Logant Jamesék.

"Sziasztok!"- mondta Logan a fejét vakarva majd folytatta , " Kendall beszélhetnénk négy szemközt? Most! " - Logan elnézést kért és  kihúzta Kendallt a teraszra. 

"Mondjad haver,mi ütött beléjük? Los és James rángattak ebbe bele ugye? Most mi a téma?"- Kendall nevetett ahogy leült a kinti fotelba és Logan is.

"Én hát......Kendall nem tudom hogyan mondhatnám ezt el. Még én sem vagyok tisztában az érzéseimmel! Viszont nagyon tetszik egy lány és hát...."- Lenézett a cipőjére és remélte,Kendall nem fog röhögni.

"Értem és ez miért olyan irtózatosan sürgős? Logan a fenébe is,éppen ebédeltünk! És most a kicsim ott maradt anyummal meg a két bájos balhé csinálóval. Király! "- Sóhajtott Kendall és a hajába túrt. Azt szerette volna ha minden klappol és tökéletes mikor anyujával találkozik az első komoly barátnője. Viszont ez épp ellenkezőleg sült el. Hazugságokkal és titkokkal.
Logan tudta,hogy rossz az időzítés,de ezt próbáld meg elmondani Losnak és Jamesnek akik rámenősek. Veszett ügy. Logan megrázta a fejét és a szemét forgatta.


"Kendall ez az egész Los és James hibája! Én nem akartam most rátok törni,tudtam hogy most éppen anyudnak mutatod be Martinát. De tudnod kell valamit,és ha utálsz majd miatta megértelek! Én is kiakadnék.....tesó.....én.....szerelmes vagyok a barátnődbe....."


Kendall nagyon ledöbbent. Nem tudta hova rakni a nemrég hallott infót amit a kiskori legjobb haverjától hallott. Csöndesen néztek egymásra majd Logan vette a bátorságot és felállt, " Én jobb ha megyek. Suliban látjuk egymást. Csáó!" ezzel Logan gyorsan ott hagyta Kendallt a teraszon,elköszönt és kirángatta Lost és Jamest a házból, " Ti ketten.......akkora idióták vagytok!!! " - Nevetett. 

Akármennyire is idióták Losék,sikerült elfeledtetniük Logannel a Martinás ügyet egy kis időre.


2014. július 4., péntek

(16.rész) Truth or Lies? 1.rész

Köszönöm a sok kommentet! 
❤  Itt a következő rész első fele :) Remélem tetszik,és jó olvasást :3 

Logan szemszöge :

El akartam jönni Kendalléktől a lehető leggyorsabban. Még nem is volt esélyem Martinával randizni akkor miért zavar ennyire,hogy Kendallel boldog? Talán tényleg szerelmes vagyok Martinába. De jobb lenne elfelejtenem. Ami Kendallé az az is marad. Ránéztem az órámra,még csak negyed kettő volt így beültem a kocsimba és átmentem Jameshez. Leparkoltam majd a táskámat megfogva besétáltam a lakásába. Szinte legjobb barátok vagyunk,majdnem testvérek,nálunk ez megszokott hogy csak besétálunk egymáshoz.

James rögtön felkapta a fejét az ajtó hangjára majd felkelt a konyha pulttól és adott egy testvéri ölelést. Majd Carlos is mivel ő és James együtt lógnak minden nap.

"Kérsz valamit inni? Los hozott chipset is. Ülj le és mond mi bántja a lelked. Látszik rajtad,hogy zaklatott vagy. Minden rendben van?" - James kérdezte tőlem ahogy leültünk a konyhában lévő asztalhoz.
"Köszi egy pohár narancslét elfogadok! És hosszú sztori! - Logan lehajtotta fejét- Belezúgtam Martinába de NAGYON és most szar érzés! - Logan csak megrázta a fejét és várta hogy mit fognak szólni Losék.            
                                                  
Los és James percekig csak gondolkoztak,hogy mit mondjanak. James szólalt meg először, " Haver,te is tudod,hogy egymás csajára nem mászunk rá. Ez alap szabály és ne szegd meg. De ha nem tudod megtenni,akkor beszélj Kendallel. Talán megérti és leszervezi neked hogy beszélj Martinával kettesben. Akkor van esélyed elmondani mit érzel iránta és megnyugszol."- Gondolkodott hangosan James.

"JAMES! MOST IS SZEXELNEK! LEFOGADOM!" - Logan mondta összetörten. Los megölelte Logiet és suttogta : Nyugodj meg,rossz látni ha szomorú vagy! Martina pedig Kendallel van. El kell fogadnod."

"De nem értitek?? NEM MEGY! Annyira kedves,aranyos és imádni való mikor mosolyog és zöld szemei vannak,imád zenét hallgatni...." -ábrándozott Logan,de James megdobta őt egy chipsel ami az arcán találta el. " Huh?? Ezt muszáj volt? "- Kérdeztem.

"Los találnunk kell Logannek egy csajt! De sürgősen!" - Vigyorgott James ahogy mondta és Los is.

"Csak azt ne! Az soha nem sül el jól! Ti nem tudtok semmit elintézni egyedül balhé nélkül! Inkább csendesen szenvedek. Nem nagy dolog. - Sóhajtottam és lehajtottam a fejem az asztalra és nyögtem egyet.

"James nagyon maga alattt van Logie!! Ennyire rossz szerelmesnek lenni?"- Los kérdezte ártatlanul.

"Ha nem viszonozza a másik fél,akkor igen. De Logan beszél majd Kendallel és nem lesz itt semmi gond. - Mondta James pacsit adva Losnak.

"Muszáj? James esküszöm ho.- De Logan nem tudta befejezni a mondatot mert Los és James felhúzták az asztaltól és kicipelték őt a kocsiig ahol beültették őt és elmentek mindhárman Kendallhez.

(Mindeközben Kendalléknél)

Kathy szemszöge: 
Lent pakolásztam én is,végeztem lassan a takarítással. Megcsináltam az ebédet és megterítettem,de fönt túlságosan is nagy volt a csend. Kezdtem gyanakodni,hogy ketten mit csinálhatnak fent Kendall szobájában. Lezártam a gázt és felmentem. Bekopogtam és vártam. Mire hallottam a sugdolózást és Kendallt ahogy az ajtóhoz csoszog.
Kinyílt az ajtó de csak a fejét dugta ki, " Anyu?
 Most kérlek hagyj minket! Ömm....az a helyzet.....hogy Martina magára öntötte.... az üdítőt és most átveszi a pólóját." - Mondta Kendall remélve hogy nem bukik le. De az anyja vagyok és ismerem mikor hazudik és mikor mond igazat. Ez pedig egy jó nagy hazugság volt. Viszont játszom a szerepem,mintha nem tudnék semmit. Így is úgyis el fogják szólni magukat.

"Rendben akkor lent várok. Kész az ebéd és ehetnénk. Kérlek siessetek!" - Ezzel lementem és magukra hagytam őket.