2015. augusztus 13., csütörtök

(46.rész) Néha a dolgok változnak.

Itt a mai rész :)) Nem tudom van-e még aki olvassa....ha igen akkor irjatok kommentet hogy tudjam érdemes tovább irnom ezt a blogot vagy sem. Jó olvasást,bocsi előre is hogy a vége igy sikeredett. Nem lett olyan jó.:) Millió puszi xoxo



Kendall szemszöge:

Másnap kedvtelenül keltem. Elszomorított a tény,hogy volt pofám megütni a barátnőmet. Egyszerűen csak azért mert rám jött a féltékenység. Este addig el sem aludtam míg ki nem találtam valamit kiengesztelésül. Meg is volt a terv. Elmegyünk vacsizni aztán pedig mozizunk. Jó ötletnek tűnt még akkor. Csak a nap alakult teljesen máshogy mint elképzeltem....

A szobámban voltam és gitároztam még aznap délelőtt. Martina korán kelt ami feldobta már reggel 7-kor a hangulatomat. Láttam hogy elment letusolni,felöltözve jött ki a fürdőből. Túl feltűnően néztem mivel megdöntve a fejét egy mosollyal idesétált hozzám és meglepett egy lágy csókkal.

"mhmm kérek még"-húztam az ölembe és eldőltünk az ágyon. A gitárt közben félre tettem az ágynak támasztva a földön. De nem adta magát,elhúzódott. Amit soha nem tett és nem is szokott.

"Szívem,ugye tudod hogy bármit elmondhatsz nekem? "- Tűrtem egy barna hajtincset a füle mögé.
"Kendall tudom,de nincs semmi."-Próbált meggyőzni,de 1. csak ritkán hív a rendes nevemen,mikor valamin nagyon elgondolkodik és 2.tisztában voltam benne mikor hazudik.

"Nem szeretném ha megint megtörténne a tegnapi eset. Ezért kérdezlek. Azt hittem bízol bennem.De ezek szerint tévedtem."-Beletúrtam feszülten a hajamba ahogy felültem.

"Mindegy....anyud már elment dolgozni,mondta adjam ezt neked oda. Megkért vásárolj be."-Adtam Kendallnek a hosszú listát. Mire kikerekedtek a szemei.

"Baby ugye viccelsz velem."- Vonta össze a szemöldökét.
"Mára már leszerveztem hogy vacsizni viszlek egy gyönyörű étterembe meg mozis estét tartunk...ilyesmi."-Puffogott mint akinek elvették a kedvenc játékát.Sajnáltam nagyon.

"De én ma nem érek rá. Anya megkért hogy menjek el vele valahova."-Megvontam a vállam. Ennél rosszabb nem is lehet...nem de? Ezt vissza szívom!

"Nem gond. Te elmész anyuddal és majd érted megyek. Én bevásárolok közben és este csak a tied leszek."-Lágyan megfogta az arcom,puszit nyomott rá majd ezután rohanva a fürdőszobába ment összekészülődni.
Kaptam az alkalmon és körbe néztem a szobában. Ha bankkártya lennék hol lennék?
Át túrtam a zsebeit de a pénztárcájában nem volt. Fenébe! Csak úgy tudok ingyen venni cuccokat a baba részlegen...ha az ő számlájára iratom amit megbeszéltünk elégszer közösen. Nem dolgozhatok míg a baba meg nem születik. Ez volt a megállapodás.

"Kicsim? Merre van a bank kártyád? Hátha lesz pár csini ruci és megveszem."-Pirultam el pedig nem is látott hisz még fürdött. Nagyot ugrottam mikor két kar átkarolt hátulról a csípőmnél.

"KENDALL! Mondtam hogy erről szokj le.Mindig megijedek!"-Megfordultam és a vizes felső testéhez bújtam mert méltóztatott nem felöltözni legalább boxer-póló összeállításban.

"De hisz imádod mikor ezt csinálom."-Megrázta a fejét és a vizes kócos tincseiből rám cseppentek a víz cseppek mire megböktem a vállát.

"Addig nincs csók!"-Elhúzódtam tőle és megkerestem a táskám. Mikor a költözködős dobozom alján megtaláltam,Kendall már felöltözve tette zsebre a tárcáját,mobilját.

"Megfelel hercegnő! Majd talizunk! És a cuccokat írasd fel a nevemre. Majd kifizetjük valahogy. Találtam 2 melót. Ez lesz az utolsó közös esténk mert...holnaptól már dolgozom. Reggeltől délután 4-ig a pékségben,utána meg este 7-től hajnali1ig a boltban mint áru feltöltő. Jól fizet,szóval...."-Bújt oda hozzám egy ölelésre. A fejét a fejemen támasztotta meg.

"Alig leszünk együtt akkor....mi lesz ha...ha a pici rugdosni kezd? És nem leszel itt hogy érezd velem együtt..." Csalódott voltam. Elhiszem hogy jól keres majd,kell is a pénz nem erről van szó.De pont a terhesség felénél hagy itt....szarul esik. Nem is tudtam elképzelni milyen unalmasak lesznek a napjaim egyedül. Kathy és Kendall lelépnek majd dolgozni és este 10 fele jön haza Kathy. Minden reggel Kendall cuki palacsintát csinál nekem,tejszín hab smileyval hogy mosolyt csaljon az arcomra. Vagy mikor nincs semmi jó a tv-ben akkor nem lesz kivel kint medencéznem. Meg az esti közös fürdés is elmarad. Azok hiányozni fognak. Tudni kell rólam,hogy nem szeretek fürdeni menni. Ezért esti rutinként Kendall fogócskázik velem és ha elkap,felvesz a vállára és betesz a kádba. Igen...ruhástul! Akármennyire fura is ez így első gondolatra,mindketten imádjuk azokat a boldog perceket amikor csak nevetgélünk és nem számít semmi más.

"Erre lesz jó az SOS hívásod.Beállítottam a 4es hívó gombot a telónkon. Ha rúgni kezd a pici,csak hívsz és jövök. A munka helyen a főnök felesége is terhes úgyhogy mázlim van,megérti. De rendesen kell dolgoznom azon kívül." Bólogattam,jelezve hogy értem és rendben lesz. Vett egy szatyrot és elindultunk a kocsihoz miután bezártunk mindent." Amúgy attól még hogy vásárolni leszek,fotókat küldhetsz a pici baba pocidról meg a csini és szexi ruhákról rendben?"-Szállt be a kocsiba. Én nem,mert anya várt a kapunál az ő kocsijával.

"Ha nem lesz feltűnő akkor küldöm majd őket. De menj és hamar talizunk este!"

"Nyugi türtőztetni fogom magam a plázában! Nem fognak vén tatának hinni aki fiatal lányok perverz képeit nézegeti. Bár megnézném anyum arcát!" Kacsintott és búcsú csókkal elváltunk.

Martina szemszöge: 

Anyu kitett két sarokkal arrébb,mert igazából Petivel mentem el vásárolni. Apu megbeszélte hogy Peti fizet mindent és hátha rájövök hogy nekem ő kell Kendall helyett. Amit erősen kétlek de bele mentem. Kellettek a ruhák. De mikor sok boltba benéztünk kezdtem kapisgálni,hogy milyen kemény dolgunk is lesz igazán. Ezerféle dolgot láttam és az volt a kisebbik baj. Az igazi gond ott kezdődött,hogy erre mind szükség is lesz. 
Ezt a gondolatot kiűztem a fejemből egy időre és sok cuki ruhát meg fehérneműt sikerült választanom.Mivel csak én tudom még hogy kislányunk lesz,Kendallt ma meglepem vacsinál. Készülök neki egy kis ajándékkal. Remélem tetszeni fog neki. Vásárlás után már korgott a hasam az éhségtől így muszáj volt ennünk valamit majd Peti kitett anyuéknál. Becipelt mindent és hazament. Nem is adtam neki puszit,csak egy ölelést kapott. 
Este fele járt az idő,én a kanapén feküdtem egyik kezemben chips volt a másikban pedig fagyi. Kanállal a kezemben nyitottam ki az ajtót mikor hallottam hogy csengettek. Tudtam Kendall lesz az,és már vártam rá nagyon.

"Annyira hiányoztál"- Bújtam oda hozzá."Sok ruhát vettünk,tetszeni fognak neked. Segíts betenni a csomagtartóba ezeket?Én is segítek és hamarabb hazaérünk. Mutatnom kell valamit!" Ecseteltem boldogan. Bepakoltunk a kocsiba és hazamentünk. A kocsival leállt Kendall. Az utcában láttam Kathy kocsiját ami azt jelenti,hogy már itthon van. Ment a kertben a locsoló is és nyitva volt a kert kapu. Kiszálltam a kocsiból és befutottam a házba. Egy kis rózsaszín valami futott el a lábam előtt az előszobában. Kathy pedig a nyomában volt. Mikor meglátott engem,felegyenesedett és megöleltük egymást.

"Milyen napod volt?"- Ment a kis rózsaszín valami után a nappaliba. Mikor megfordultam,hogy szóljak Kendallnek ő már behordta a cuccokat a nappaliba. 

"Kendall mi az a kis rózsaszín állat amit anyud kerget?"- Nevettem. Kendall anyuja csak megrázta a fejét," Egy kis állat amit még mindig nem értek minek kell nekünk a baba mellé,de Kendall ötlete volt."- Sikerült megfognia és Kendallnek adta. Én pedig ott menten elolvadtam a látványtól. Kendall egy kismalacot ölelgetett!!



"Hogy tetszik az új lakótársunk Yuma? Kislány."- Oda tartotta az orromhoz és megszaglászott majd röfögött piciket Yuma. Imádnival volt.

"De minek nekünk malac? Imádlak meg minden."- Nevettem és átvettem tőle. Hihetetlenül apró és bújós volt. Mégsem leszek egyedül holnaptól. Ő vele leszek majd napközben. Jó lesz mégis csak. Boldog voltam.

"Holnaptól tudod dolgozom,anyu is csak este lesz itthon. Így gondoltam biztonságban éreznéd magad ha ő veled lenne itthon és ő majd vigyáz rád. Tudom picike még de majd megnő. Addig vigyázni kell rá.Örülsz neki kicsim?"- Csókolt meg átölelve.

"Srácok,mindjárt fél 8. Indjuljatok lassan. Kendall vigyázok Yumára. Akkor zöldséget kell adni neki Kendall?"- Szólt a konyhából mosogatás közben.

"Igen anyu! Ó basszus tényleg. Baby nyomás átöltözni,10 perc múlva indulunk."- Kaptam egy csókot és felmentünk átöltözni. Azaz felhúzott magával,de utána már egyedül mentem felfele.


Az étteremben: 

A vacsi jól sült el,Kendall döbbenetére 2 adagnyit ettem meg. De örült neki,hogy ettem. Hisz 2 fő helyett kellett mostmár ennem. Olyan 11 körül szóltam Kendallnek,hogy lassan menjünk mert kezdtem nagyokat ásítani,még ha el is takartam addig az arcom hogy a többiek ne lássák. De hé! A kismamák hamar elfáradnak!

"Kendall gyere menjünk ki. Mutatok valamit."- Húztam ki a kezénél fogva. Nagyon izgultam. A vacsora eleje óta várom a pillanatot,hogy oda adhassam neki. Egyszerűen kiváncsi vagyok hogy mit fog szólni hozzá.Kint volt egy terasz,oda kiültünk a csillagos ég alá. 
"Mond szivem.Kiváncsivá tettél."- Húzott az ölébe és magához ölelt. De inkább mellé ültem mert a hátam mögött volt a meglepetése.

"Ugye tudod,hogy a múltkori ultrahangon már tudtuk kisfiú vagy kislány-e a baba. De nem mondta el a doktor nő. Én viszont telefonon megkérdeztem és ezt vettem neked vagyis a picinek."- Dadogtam idegesen.

"Baba mutasd."- Várta mit adok neki. Aztán észbe kaptam hogy még nem is adtam neki oda. 

"Itt van."- Kezébe adtam a díszes ajándék tasakot. Lehunytam a szemem és vártam. Majd kaptam egy csókot. Egy jó hosszút,de szenvedélyeset.

"Baba ez....kislány? Kislányunk lesz??? Kislány lesz!!!"- Boldog volt,hallatszott a hangjában. Halálra ölelgetett egyem meg olyan édesen viselkedett.

"Wow. Ez különleges volt."- Bújtam oda hozzá,mostmár igazán. Nagyon fog hiányozni nekem Kendall.
De ez a nap szép volt. Mindenestül. Márcsak az hiányzik,hogy hazaérjünk fürödjünk és egymás karjaiban aludjunk el.



2015. augusztus 6., csütörtök

(45.rész) Ne értsd félre,de bírlak!

Sziasztok :) Elmaradt sok rész,de most itt egy hosszú cserébe! Remélem továbbra is velem maradtok és vártok az új részekre. Remélem tetszeni fog ez a rész is mint a többi! Millió puszi! xoxo  A dal a részhez : Nikki Flores- Blame It On Me ( személyes kedvenc) Illik a fejezethez.

Martina szemszöge.:

A srácok ma Ashley szülinapi bulijára mentek kivéve engem, én éppen egy éttermi vacsorára készülődöm mert a jó szándékú Ash, nem hívott meg. Ami még rosszabbul esett az az,hogy a srácok cseppet sem bánták. Egyikőjük sem akarta meggyőzni Ashleyt az ellenkezőjéről,hogy jó lenne ha én is mehetnék. De most komolyan,ki hivná meg az ellenségét a saját szülinapi bulijára. Eltaláltad.Senki!
Remélem hogy azért az estém nem fog rosszul véget érni. Apu ugyanis talált nekem egy srácot akinek a szülei gazdagok. A fiuk pedig facér,és szerinte totál megérné ha vele jönnék össze Kendall helyett. Kétségeim vannak,elárulom viszont egy éttermi vacsora jobb ezerszer mint a szobánkban feküdni az ágyon fagyit zabálni nagy kanállal. Így belementem. A srácok egész délelőtt vásárolni voltak,azzal lerendezve a dolgot hogy nehéz volt ajándékot találni Ashnek. Ezt még el is bírom képzelni.
Most vagyok 4 hónapos terhes.

Kezd kikerekedni alul a hasam,ezért hamar el kell mennem Kendallel mama cuccokat venni. Mivel a farmerem már alig fér rám,begombolni be sem merem annyira szorítana. A szekrényemből kivettem egy nyári laza fehér ruhát,és fekete magas sarkút vettem fel hozzá. Így egész vállalhatóan néztem ki. Kisminkeltem magam,megcsináltam a hajamat egy oldalra csatolva és készen is voltam. Fogtam a kis táskám ami ezüst színű.A mobilomat is bele tettem majd lementem a nappaliba ahol szerencsémre nem volt senki. Azaz Kathy. Azonnal kiosontam a bejárati ajtón és beszálltam a kocsiba ami a házunk előtt állt.


Apu azt mondta hogy egy Mercedes fog várni rám. Így nem kellett aggódnom hogy rossz kocsiba szállok be. A srácról csak annyit tudok,hogy 22 éves,gazdag,van egy kis húga és egy nagy háza ami a szüleié ó és a legfontosabb hogy Petinek hívják.

"Szia hercegnő! Péter vagyok,de hívj csak nyugodtan Petinek. Apud sokat mesélt rólad"-Már a mosolyával is levett a lábamról. Tudtam,nem lesz jó vége. De ez afféle bosszú a srácoknak amiért nem harcolták ki hogy nekem is legyen helyem azon a bulin. Ma este én is szórakozni és mulatni fogok,csak picit másképp.

"Örülök hogy találkoztunk,engem Martinának hívnak."- Elvörösödtem hihetetlenül. A kocsi út alatt pár szót váltottunk,de ez bemondható annak hogy ez az első "randink" így.

A bulin eközben:

A buli javában zajlott. A tinik a bömbölő zenére táncoltak,nevettek és ittak.
Úgy 10 óra lehetett. De sokan már részegek voltak. Ashley egy csini koktél ruhában díszelgett ahogy az egyik sarokban falták egymást Logannel.
Ashley barátnője Kinga,Kendallt tartotta szemmel ugyanis volt egy terv. Aminek ő a főszereplője. Kendall és Los a kanapén ültek de egy idő után kezdtek sokan lenni így kimentek a teraszra inni. Los sört ivott,Kendall vodkás koktélt.

" Kár volt eljönni."- Horkantotta Los nevetve." Ezen a bulin csak a menők vannak.Mi ide se illünk. Csak Logan miatt hívott meg Ashley banya."- Bökte oldalba a haverját hogy mosolyt csaljon az arcára.Kendall elvigyorodott megrázva a fejét.

"Ne is mond. Lépjünk le. Ezerszer jobb a buli a csajommal mint ezekkel a sznob lúzerekkel. Hozd Jamest én beszélek Logannel hogy még esze ágában se jusson, hogy ágyba bújjon Ashley banyával"-Kacsintott.
"Nyomás! A kocsinál talizunk 5perc múlva."- Kendall rábólintott és bementek megkeresni a haverjukat.
Los Jamest,mig Kendall Logant.


Los körbe vadászta a szobát Jamesért de sehol nem találta,mikor már azon volt hogy feladja megtalálta Jamest a lépcső fordulónál. James el volt foglalva egy szőke bombázóval. Jó hogy ott menten nem estek egymásnak. Megfogta James karját és elhúzta magával a kijárat felé "Bocs tesó! De reggel ezt még megköszönöd nekem. Kendall hazavisz hozzájuk."- Ültette be a kocsiba Jamest és lenyomta a gyerek zárt. Így nem szökik meg.

Kendall Logan keresésére indult. Az emeletre felérve furcsa szag csapta meg az orrát. Cigi füst. Ez az. Logan az erkélyen cigizett nagyban két végzőssel akik a suliban hozzá se szólnának,messziről elkerülnék most meg nagy haverkodásba kezdtek az éjfélhez közeledve.
De hol van akkor Ashley?-Gondolta Kendall. Benézett minden szobába. Bingo! Az utolsó volt az övé. Óvatosan kinyitotta a szoba ajtót. A padló nyikorgott mikor belépett a stílusos szobába.

"Van itt valaki?"-Halkan mondta körbe nézve a félig homályban levő szobában.Mikor már fordult volna,hogy kimenjen két kar átölelte hátulról és erős parfüm illat csapta meg az orrát.

"Ash te vagy az?"- Fordult meg óvatosan mire Ashley kapott az alkalmon és lesmárolta Kendallt. Kendall azonban volt ennyire tapasztalt már ilyen téren és megcsókolta még egyszer Ashleyt. Viszont mikor lelökte az ágyra a csukott szemű lányt,gyorsan lelépett. Magával rángatva Logant.

"Mi a kibaszott francot keresel itt?! Nem megyek haza!!"-Ellenkezett,ezért Kendall vállra vette és leléptek. Ebből a buliból ennyi elég is volt. James vezetett mert ő volt a soros.

Martina szemszöge:

Elmentünk egy szép étterembe ami elég puccos volt. De meg se kellett volna lepődnöm hisz szinte gazdag a srác. A vacsora egyszerűen elképesztően jó volt. Utána elmentünk a sarki fagyizóba,mivel tudni akartam hogy reagál egy hétköznapi lányra aki egy sima fagyizóba akar elmenni vele. Meglepetésemre csak rám mosolygott és puszit nyomott az arcomra. Így lett az hogy a ruhám fagyis lett. De foltot hagyott. Az este végezetével leparkolt a házunk elé,vagyis Kendallék háza elé. Éppen szálltam volna ki de visszahúzott óvatosan.

"Nem is kapok búcsú csókot?" - Figyelte a tekintetemet. Elvörösödtem mert zavarba jöttem nagyon.Eltoltam magamtól. Arcra puszit kapott.

"Van pasim,ne felejtsd el. És szeretem. Csak apum miatt egyeztem bele mert kell a pénz."-Hajtottam le a fejem és kiszálltam  kocsiból.

"Hé,tisztában vagyok vele. Egyáltalán nem akadály. Nem kell megcsókolnod ha nem akarod. Együtt vacsoráztunk és az is elég csodálatos volt önmagában. "-Állt elém és kezembe nyomott egy köteg pénzt. Nagyot néztem. Megráztam a fejemet és vissza adtam neki.

"Ezt nem fogadhatom el. Igaz jól jönne mert rengeteg dolgot kell  még megvennünk,de akkor sem szabad. Azért köszönöm."- Kapott egy puszit és elindultam haza. De utánam futott és megállított.

"Ezt akkor is tedd el. Kérlek. És bármikor van kedved elmenni sétálni vagy ilyesmi. Hívj csak. Tudod a számom."- Adott egy puszit és beszállt majd elhajtott. Én pedig ott álltam kiöltözve,egy köteg pénzzel a kezemben és bentről nevetést hallottam. Bajban voltam. De még mekkorában! Kivettem a táskámból a kulcsot amit még Kendall másoltatott nekem 2 hete. Mikor beléptem a lakásba mind a négyen felnéztek és megfagyott a levegő. Csak James hülye kérdése törte meg a csendet : " Haver,a csajod nélküled is bulizott!"-Röhögött mert poénosat mondott. De Logan taslit adott neki jelezve hogy ez most komoly dolog és kussoljon. Kendallt volt a legrosszabb látni aznap éjjel. Látni ahogy a várakozó mosolya lefagy az arcáról és csalódottan néz rám.

"Megtudod magyarázni,hogy mégis merre jártál?"- Próbált nem követelőzően kérdezni,bár nagy önuralomba telt neki.Levettem a magassarkúmat és felmentem a lépcső aljáig. Vissza fordultam és a szemébe néztem.

"Csak buliztam ahogy ti is."- De nem várt könnycseppek hullottak le az arcomról amiket gyorsan le is töröltem a csuklómmal. Váratlanul odalépett hozzám,megfogta a csuklómat. Kitépte a kezemből a kis táskámat a földre dobva. " A telefonom....Kendall!!"-Nem is érdekelte hogy a telefonom lehet szét tört.
A srácok a nappaliban maradtak míg engem Kendall behúzott a mosó konyhába. Nagyon feszengtem ott.
A falnak nyomott és mivel magasabb jóval,lenézett rám mérgesen.

"Kérdeztem valamit és az nem válasz hogy bulizni voltál! Kivel voltál és miért nem mondtad el nekem?!!Miért így kell megtudnom?!"- Kezdett el faggatni,én pedig a gombóctól a torkomban alig bírtam bármit is kinyögni a számon.

"Egy jó haverommal voltam. Elvitt vacsorázni! Míg ti buliztatok! Nekem is szabad!"- Ordítottam mert mérges voltam. Nem beteg vagyok csak terhes! Lendült a jobb keze és találkozott a kulcscsontommal. Égett az arcom. Oda kaptam a kezem és próbáltam kiszabadulni Kendall szorítása alól. Sikongatni kezdtem mert nem engedett el és befogta a számat is. A kezét eláztatták a patakokban folyó könnyeim. Hátulról átölelve fogott meg és nem eresztett el továbbra sem. Rugdosni kezdtem az ajtót és mikor Logan a segitségemre sietett én a földön landoltam ahogy kiestem Kendall karjaiból,kúszva elmentem a lépcsőig és a falnak dőltem zokogva.

"S-sajnálom....sajnálom."-Hajtogattam.James és Los engem vigasztalt.

"Ennyi erővel le is feküdhettél volna azzal a sráccal!!"-Kaptam mégegy pofont amit jogosan kaptam mert titkolóztam előttük. Lesütöttem a fejemet. De a kapcsolatunk meg lett pecsételve azon az éjszakán.És ami a legrosszabb,mind az én hibámból.