2016. január 28., csütörtök

(64.rész) Sokkoló hírek

Sziasztok! Kicsit megkésve de meghoztam a várva várt új részt! Remélem tetszeni fog nektek,sokat gondolkoztam hogyan is folytatódjon a történet mert kezdek kifogyni az ötletekből ezért is írom lassabban a részeket mert sok időbe telik egy hosszabb részt össze tenni. Jó olvasást! 3komment legyen meg hogy tudjam mit gondoltok :) Köszönöm és millió puszi!! xoxo

martina szemszöge :

Kint vártunk a váróban,mert Lili ugyan kapott szobát de még elvégeznek rajta csomó tesztet meg vizsgálatot ami eltart egy pár óráig. Én a legtávolabbi széken ültem míg Lindsey és Kendall a szobájához közelebb eső részen. Felhúzott lábbal meredtem a távolba. Néztem ahogy a nővérek rohannak a folyosón,vagy a doki segített éppen egy öreg bácsinak végig menni a folyosón. Látszott rajtuk,hogy szeretik amit csinálnak.Ez jó mert Lili biztos kezekben van. Az én kismanóm.Nem tudom mit tennék ha bármi baja lenne. Valószínűleg nem fogadnám egy könnyen. Először tagadnám utána pedig próbálnám megoldani.


Lindsey elment mosdóba.Kendall pedig pénzt dobott az ital automatába. Két pohárral leült mellém."Picúr hoztam forró csokit." Elhúzódtam tőle.Most nem akartam ölelkezni meg csókolózni."Nem kérek semmit. Lilit várom,de valószínűleg neked nem fontos. Lindseyvel jól el vagytok ugye?!"-Vágtam vissza mikor felém nyújtotta a poharamat,sikerült meglöknöm és rám ömlött.Mérges lettem és kiviharzottam a mosdóba.

 "Hihetetlen. Hogy nem tud figyelni."-Borultam a mosdó kagyló fölé. "Miért szomorkodsz?Tudok segíteni?"-Kérdezte Lindsey. Emlékezhettem volna hogy ő is elment a mosdóba.Kinyitottam a csapot és megmostam az arcom hideg vízzel."Egyszerűen Kendall a baj. Tudod milyen rossz érzés nekem hogy a kislányunk a kórházban van,de ő mintha nem is venné észre hogy ez mennyire komoly dolog. Mivan ha elveszítem akkor mi lesz?Ő miért nem idegeskedik és nem aggódik?! Veled beszélt egy órája és csak most jutott az eszébe hogy van menyasszonya aki rémült,retteg és fél! De semmi gond. Megvagyok egyedül."-Válaszoltam flegmán és téptem papír törlést hogy megtöröljem a kezemet.Váratlanul kaptam tőle egy ölelést. Kísirtam magam a vállán. "Rendben lesz minden meglátod. Töröld meg az arcodat és mosolyt fel."-Megsimogatta a hátamat és szelíden rám mosolygott. Nagy levegőt véve kinyitottam az ajtót és vissza mentem a székhez ahol a táskámat hagytam. Egy kicsit keresgéltem benne,mire megtaláltam a nyugtatót. Kendall nem tud róla. Jó is ez így. Bevettem egyet és a kis dobozt visszacsúsztattam a táskámba észrevétlenül legalábbis ezt hittem én.
Kendall mellettem ült és a telefonját nyomogatta,de rám nézett és mondta hogy nyissam ki a számat. Oké,szóval látta de azt nem hogy mit vettem be!Kinyitottam a számat és rávigyorogtam,"Látod semmi nincs a számban. Most mi lesz?"-Megfogta az egyik kezével az arcom és megcsókolt.Nagyon akarta a csókot éreztem."Gyere anyum hozott be neked pizsit. Aludj bent Lilivel az ágyban én nekem jó lesz a kanapé is. Rendben van?"-Odabújt a nyakamhoz amit akkor szokott csinálni ha haragszom rá és ő sajnálja a dolgot amit tett. Egyem meg nem lehet rá haragudni. "De Lili még a vizsgálóban van.Nem akarok addig bemenni és átöltözni.Majd ha rendeződtek a dolgok akkor majd átöltözök. Hozol enni lentről? Kicsit éhes vagyok"-Mondtam álmosan és hátra dőltem a falnak lehunyt szemmel.Kaptam egy puszit az arcomra. "Hozok neked bármit. Rögtön jövök."-Elsietett.

Kendall szemszöge: 

Anyu is beért a kórházba,behozott egy táskányi dolgot hármunknak nagyon sokat segített ezzel. Lent a kórház bejáratánál találkoztam vele és együtt jöttünk fel a büféből. Mikor is a doki megálitott minket. "Elnézést. Önök Lili hozzátartozói ugye?"- Kicsit ki volt fulladva. Ettől éreztem azt hogy valami fontosat fog mondani és előre féltem hogy jó vagy rossz hírt kapunk. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.

"Igen én vagyok az apukája,ő pedig a mamája. Mit tud a kislányomról? Jobban van?"- Sétáltunk vissza vele a második emeletre ahol a Picim aludt a padon. "Erről nem könnyű beszélni de a kislányának van egy lyuk a szívén. Ezért is lett rosszul. Nem kapott rendesen levegőt.Most stabilizálták az állapotát,de alá kéne írnia egy beleegyező nyilatkozatot az életmentő műtéthez. Anélkül nem hiszem hogy túléli reggelig. Így is hihetetlenül nagy szerencse hogy csak most lett komolyabb baja és nem előbb. Meg kell műteni."- Mondta együttérzően én velem pedig megfordult az egész világ. Anya elvette tőlem a két szendvicset és az üdítőket.


 A falnak dőltem mert lesokkolt a hír. Nem lehet. Ilyen nincs hogy az én kicsike lányomat műteni kell különben elveszítem. Miért velem történik mindez? Martina nem tudhatja meg. Mondtam anyumnak hogy menjen oda Martinához és egyenek én pedig aláírom a papírokat. Bementem a doki után egy kicsi irodába. Szép és rendezett volt tele irat szekrényekkel. Mutatta hogy üljek csak le és helyet foglaltam az asztala másik oldalán. Elém tette a papírt amit alá kellett írnom. Volt legalább 10 oldalas. Felnéztem és rámosolyogtam a doktor úrra majd a kezembe vettem a tollat de remegett a kezem. Nem volt erőm megtenni. Pedig egy aláíráson múlott a kislányom élete.

Lehunytam a szemem és nagyot sóhajtottam és aláírtam. "Most már mehetek ugye.Ez nagyon sok így egyszerre. Ne haragudjon."- Felálltam és kiviharzottam a folyosóra. De meglepő módon utánam szaladt. "Várjon egy pillanatot! Nézzem rám!"- Fogta meg a vállamat és maga felé fordított. Nyeltem egy nagyot és próbáltam nem idegeskedni. Várakozva néztem rá hogy folytassa.

" Nekem is van egy ugyanennyi idős kislányom. Ő a mindenem és el sem tudom képzelni hogy min mehet most ön keresztül de megnyugtathatom hogy sok ilyen műtétet végeztem már el és az összes betegem rendbe jött utána. Nagyon vigyázni fogok rá megígérem. Ha nagyon félti őt,teszek egy kivételt és adok önnek egy köntöst,be tud öltözni és bent lenni a műtét közben. Foghatja a kislánya kezét ha csendben tud lenni. Egy apró hibát sem követhetünk el. Az ő érdekében."- Biztatott.

 Én pedig kezdtem kicsit megnyugodni. Ha mellette lehetek akkor tudok rá vigyázni és nem fog baja esni igaz? Úgyhogy rábólintottam. A doki örült neki hogy sikerült egy kis reményt adnia nekem és szólt hogy csak kövessem. Azonnal elkezdik a műtétet.

Felvettem a zöld köntöst,kezet kellett mosnom és leültem egy kis székre ami a műtő asztal mellett volt. Óvatosan lefektették Lilit és én innentől kezdve nem bírtam nézni. A karomra hajtottam a fejem szorítva Lili pici kezét. Ezek szerint elaludtam,mert a doktor úr ébresztett fel. "Keljen fel,végeztünk a műtéttel. A kicsi pedig jól bírta.Most viszik be a kórterembe. Menjen csak."-Kezet rázott Kendallel és ment a dolgára. 

Martina szemszöge: 

Kendallt elküldtem ennivalóért a büfébe de csak Kathy jött meg. Kendall nem volt sehol. Próbáltam is rákérdezni de Kathy rázta a fejét és esküdözött hogy ő bizony nem is tudja merre van. Meg akartam én tényleg várni Lilit de nagyon kimerült voltam. A kanapén betakarózva elaludtam.Eközben viszont behozták Lilit.

Kendall szemszöge: 

Fogtam a kicsi kezét mindvégig és nem engedtem el egy percre sem. Anyum felnézett az újság olvasásból kérdő tekintettel. "Ne is kérdezd anyu. Műtötték,nem akartam hogy Martina tudjon róla.Teljesen kiborulna és nem tudná kezelni a dolgokat.Eddig jól ment minden viszont bent kell maradnia egy kis ideig. A szívét műtötték. Nem lehet felvenni sem...a varratok miatt."-Leült mellém és a vállamra dőlt."Nézd a jobbik oldalát,kiderült mi volt a gond. Mostmár tudják kezelni. "- Bólintottam és szóltam anyunak hogy ébresszen fel ha bármi van.Muszáj volt aludnom egy kicsit mert ha felkel a drágám,itt fog aggódni nekem. 

Ashley szemszöge : 

Másnap reggel még rosszul éreztem magam a tegnapi ivászat után. Tiszta kócos volt a hajam,de nem nagyon érdekelt. Abban amiben aludtam lementem a konyhába ennivalóért. Nem igazán tudtam hogy James milyen reggelit csinál. Ahogy közelebb értem a konyhához hallottam mind a hármukat. Megálltam hogy hallgatózzak.

"Ó haver ez isteni! Süss még párat. Én hozom az epret!"- Carlos hangosan kijelentette. Látszik mennyire szereti a hasát,de ezzel nincs is baj. De a folytatást lehet nem kellett volna kihallgatnom. Amiről nem tudok az nem fáj,igaz?

"Milyen volt Ashleyvel aludni?Nem találtad furcsának?"-Kérdezte Logan miközben elkezdett megteriteni a reggelihez. Carlos persze vigyorogva hozzátette. "Na és volt fent turbékolás meg egyebek?"- Erre nem volt válasz csak egy tasli."Jólvan csak szórakozok. Bocs!"- Úgy döntöttem ez a legjobb pillanat arra hogy megcsináljam a tervemet. Ha sikerül enyém lesz Logan se perc alatt. Csak színlelnem kell egy pozitív terhességi tesztet. Viszont nem lesz könnyű. Beléptem a konyhába. Minden szem pár rám szegeződött."Jó reggelt.Van reggeli?"-Dőltem neki a hűtőnek és néztem ahogyan sürögnek a konyhában. A szemem Logan hátára vándorolt. Nem volt rajta felső csak alvós gatya. "Jót látsz? Majd kiesik a szemed."-Röhögött ki Los. "Hahah nagyon vicces,inkább fogd be.Logan a fenti kuka tele van zsepivel.Kitudod majd cserélni egy üresre? Én még émelygek és nem menne."- Eltakartam a számat és felrohantam a mosdóba. Megbizonyosodtam arról,hogy magamra zártam és nem fog benyitni senki. Gyorsan kivettem a táskából a mintát. Tettem a tesztre pár cseppet és vártam hosszú percekig. Mikor lejárt az idő láttam a várt pozitiv jelet. Szándékosan a kuka tetejére dobtam hogy észrevegyék majd. Ezek után szépen vissza mentem a szobába és ledőltem az ágyba. "Aoww."-Fúrtam a fejem a párnába. Kopogtak az ajtón. "Hé bejöhetek? Miért rohantál el az előbb? Olyan furcsa volt. Minden rendben van?"-Ült le az ágy szélére James. Egy jó ideig eldumáltunk mikor is valaki berontott az ajtón és kaptam egy pofont majd az ágyra dobta a terhességi tesztet. Féltem,de muszáj volt felnéznem Loganre. Tapottat se mozdult az ágy előtt állva komoly tekintettel. "Ez nem az aminek látszik...." Ennyit sikerült kiböknöm.



2016. január 20., szerda

(63.rész) When there was me&you

Szeretném megköszönni így utólag is a sok díjat amit a blogomért kaptam :) Hihetetlen érzés és köszönöm nagyon! Én szeretek írni,ti meg olvasni és nem is kell több! Már boldog vagyok. Millió puszi mindenkinek! Ui. Szokásos 3 komment + nemsokára túllépjük a 17500 megtekintést elképesztő...de tényleg!;) xoxo

Lindsey szemszöge:

Lili fent aludt a szobájában mikor Kendall sietve elviharzott.hogy Martina után menjen a koncertre. "Telefonszámok a hűtőn,anyum mindjárt jön és a pótcumija a kis szekrényben van a tv mellett!Vigyázz magatokra." - Felvette a kabátját és én becsuktam az ajtót miután elment.Leültem tévézni. A babaőr a kezemben volt,így tudtam mikor kel majd fel. Egy jó ideje nézhettem a tv-t mikor halk nyöszörgést hallottam majd sírást.Azonnal felmentem,nehogy baj legyen belőle hogy nem néztem rá. A feje már így is piros volt pedig alig sírt.Félre tettem a babaőrt és kinyitottam kicsit az ablakot. Lehet csak melege van,hiszen annyira be volt takargatva."Itt vagyok ne sírdogálj manó.Most én velem vagy itthon. Menjünk le mesét nézni?"-Kitakartam és a karomba vettem.Alig bírta nyitva tartani a kis szemeit. Ez furcsa nagyon hisz ha jól tudom 6 körül aludt el és aludt jó sokat. Próbáltam elringatni de nem aludt el egyáltalán csak bambult maga elé.

Megkerestem az kiságyában a macis cumiját és a szájába adtam. "Jobb így igaz?Bujj csak ide."-Kivettem a takaróját is és a vállamra tettem.Oda hajtotta Lili a fejét.Lementem a nappaliba a kanapéhoz. Lilit az ölembe fektettem amíg nézett egy mesét a baba csatornán ami nem több mint 3perces. Az is teljesen leköti a figyelmét én pedig addig pihenhettem kicsit. Félálomból riadtam fel mikor Lili fura módon húzni kezdte a kezem. Lenéztem és a kisujjával a pólómba kapaszkodott épp."Igen,mond csak. Oh a cumi kiesett? Gyere felveszi neked Lindsey."-Beszéltem hozzá halkan. Hátha megnyugszik tőle.De azonnal bepánikoltam mert a következő pillanatban elkezdett hányni. Csak kicsi sávban de elég volt az is. Nem tudtam mit tegyek. Kendallt hívtam ijedtemben pedig Kathyt akartam felhívni,"Kathy merre vagy? Lilivel valami nagyon nincs rendben! Rosszul lett és sápadt.."-Remegtem a félelemtől,a konyhába siettem egy törlésért. "Mindjárt letörlöm. Úristen."-Dobtam félre a papír törlőt nem törődve azzal hogy hova dobom. Leakasztottam a konyhai kéztörlőt a fogasról bevizezve azt megtöröltem Lili arcát.Lassan kezdett elernyedni a kezemben.Nem ficánkolt már csak feküdt a vállamon."Lindsey!?? Hallasz engem?? Mond mi van! Hívjak mentőt? Mi történt beszélj velem!Muszáj tudnom.!"-Ajtó csapódást hallottam és egy aggódó hangot is ami biztosan Martináé volt.Nem bírtam megszólalni. 

"Lindsey az isten szerelmére bökd már ki mi van!!Hívom a mentőket. Te csak vigyázz Lilire. Nemsokára otthon vagyunk."-Ezzel le is tette a hívást én pedig nem tudtam mit csinálni Lilivel. Beszéltem is hozzá, énekeltem de semmire nem reagált.A pici ajkai kezdtek ellilulni. Mindeközben magamat próbáltam a legjobban nyugtatgatni. Hihetetlenül rémisztő volt. Lili még mindig nem reagált semmire sem. Kapott inni is de kiköpte szinte az egészet. Egyszer csak csöngettek.Nyitottam az ajtót és Lilit azonnal elvették tőlem. "Én nagyon sajnálom! Nem akartam!! Semmi rosszat nem tettem vele,egyszer csak ez történt és bepánikoltam én nem akartam ezt...."-Borultam ki és szégyellni kezdtem magam. Mégis mit mondok majd Kendallnek? Nincs jó érzésem ezzel az egésszel kapcsolatban.

"Megfogjuk vizsgálni azonnal. Nyugodjon meg.Jön a mentővel vagy marad? Gyorsan döntse el, nem érünk rá."-Sürgetett az idő. A kollégája szólt neki,"Van pulzusa! Most már rendben lesz. Csak ránk ijesztett nagyon de erős a kicsi lány."

"Nem az enyém. Csak vigyáztam rá.Ugye rendbe fog jönni?"- Írtam egy cetlit gyorsan "Elmentem Lilivel a kórházba. Gyertek utánunk!-Lindsey"- oda tapasztottam az ajtóra,hogy észre vegyék. Bezártam a lakást és beültem a mentő autóba. Próbáltam figyelni a kismanóra,hogy ne legyen baja de ez 6 perc után szerte foszlott. A gép amire rá volt kötve hangosan sípolni kezdett. Engem az egyik ápoló nő felhúzott az ülésből és a kocsi másik oldalába húzott. "Hé, muszáj tudnom mi történik vele!Engedjen oda!"- Erőszakoskodtam is hátha úgy oda enged,de semmit nem ért. Lekuporodtam a kocsi sarkába és csak zokogtam. Sok volt a kiabálás,baba sírás,sípolás folyamatosan. Mire feleszméltem addigra a kórház kapujánál voltunk és egy erős kar kirántott." NE!"- Összerezdültem. Felpillantva Kendall mérges szemei néztek vissza rám.Kiszabadítottam a kezemet a szorítása alól."Ughh"

Martina is megjelent Kendall mellett miután lezárta a kocsit."Azonnal utána kérdezek Lili hogy van. Kendall te meg viselkedj!"- Ezzel ott hagyott kettőnket a téli hidegben az utcán a kórházi parkolóban.Vicces mert észre se vette mit művel Kendall.Cseppet sem örültem a dolognak. Nem tudtam mit csináljak,ezért elkezdtem bocsánatot kérni. "Figyelj tudom,hogy most mérges vagy rám de magától lett beteg! Nem tehetek róla! Lent ültem csak és tévéztem,aztán sírdogálni kezdett....a folytatást meg már tudod." - Játszottam idegességemben a kezemmel. Nem mertem a szemébe nézni.Mert Kendallnek és nekem volt egy titkunk amit senki nem tudott,de kezd a felszínre törni én pedig megvagyok rémülve. Semmi pénzért nem élném át újra azt a szenvedést ami beárnyékolta a kapcsolatunkat. Amin ezen gondolkodtam éreztem hogy a kórház falának tolt. A jobb keze a fejem mellett pihent a falon.Egy pillanatra sem engedett el. De jól tudtam,ha sikítok akkor jobban fog fájni. Egy halk kérlek ne kicsúszott a számon. Mit tettem amivel ezt érdemeltem ki??Hirtelen megölelt és sajnálta iszonyatosan a dolgot."Megint?"- Bújtam hozzá szorosan. Úgy tűnik a szivemnek nehezebb parancsolni mint az agyamnak.
                          
                       

"Nem akartam.Nem akartam. Shhh."- A meleg testéhez húzott.Kicsit ellazultam amennyire a helyzet engedte. "Mégis bántottál mint régen. Egy különbséggel...hogy most nem hagytál engem itt egyedül sírni.Ha meg engem szeretsz mond meg a menyasszonyodnak. Mert ilyennel nem játszunk. Ő vagy én?"-Hátra léptem tőle.Vártam a válaszát. De a lelkem mélyén tudtam hogy úgyse hagyná ott a csaját értem. "Ez nem így megy.Apa vagyok,nem mondhatok le róluk. Téged pedig már nem szeretlek.Tudod jól hogy szakítottunk. Nincs többet te és én."- Fogta a csuklómat és nem eresztett el.
"Gyertek!!Lilihez be lehet már menni!!"-Újságolta a hírt megkönnyebűlve Martina és odaszaladt hozzánk. Mielőtt bármit láthatott volna,Kendall elvette a kezét rólam én pedig köhögtem egyet. "Khm jobb ha most bemegyünk."-Mire mindhárman elindultunk a kórház bejáratához Kendall pedig kapott egy taslit a tarkójára amiért képes volt ezt csinálni velem." Ne csináld többet oké!?"- Mentem be előtte az ajtón,nehogy vele kelljen lennem egy légkörben.

Ashley szemszöge:

Este 7 fele,otthon pihentem az ágyon pizsiben.A zene hangosan szólt a fülemben mert anyuék megint veszekedtek lent a nappaliban. Utálom hallani mikor marják egymást.Mindenkinek jó fej szülei vannak kivéve nekem.Elegem lett és leordítottam,"FOGJÁTOK MÁR BE!!!"-Majd egy könnyed mozdulattal becsaptam teljese erőmből az ajtómat. Vissza hasaltam az ágyra mikor kaptam egy smst. Kinga nem szokott ilyenkor írni,pasizik. De túl kíváncsi voltam ezért megnyitottam és elmosolyodtam. Logantől volt az sms. Azt írta,hogy átugorhatnék estére mert filmeznek és túl sok pizzát rendeltek.Segíteni kellene megenni. Gyorsan vissza írtam neki és elkezdtem készülődni. Hamar sikerült össze kapnom magam,fogtam a táskám és a mobilom majd kimentem a folyosóra. Síri csend volt. Nos,lehet anyáék megunták,de jelen pillanatban ez volt a legkisebb dolog ami érdekelt. A hűtőből kivettem egy bontatlan bort és beültem a kocsiba. Csak el ne felejtsem pótolni a hiányzó üveget! Bekapcsoltam az övem,feltekertem a rádiót és azt hallgattam az úton. Loganékhez érve görcsbe rándult a gyomrom. Mi van ha nem látnak szívesen? Ne légy buta Ash akkor nem hívtak volna meg eleve. Csak nyugi!...- Biztattam magam amint becsöngettem.

Nyílt az ajtó és nem is Logan volt az hanem Carlos." Szia! Már vártunk gyere beljebb.Logan! Itt van Ashley!!"- Rámnézve aprót bólintott megölelve engem. Ezután bement a többiekhez a nappaliba."Hoztam bort is.Kértek?"- Egyetlen egy dologra nem számítottam Alexára, Logan csajára. A buli után azonnal összejöttek és boldogok. Ki gondolta volna. Egyedül én voltam rosszul még a gondolatától is. "Én kérek!Töltök a többieknek is. Ülj csak le mindjárt indul a film."- Mondta Carlos kedvesen és ment a konyhába poharakért.Volt egy pukkanás,nyílt a boros üveg.James felkelt a kanapé másik feléről és leült mellém." Miújság van? Fáradtnak tűnsz."- Érdeklődött felőlem.Megvontam a vállam."Hát anyumék veszekednek folyton. Azt gondoltam veletek sokkal jobb lesz az este mint otthon."- Lenéztem az ölembe de magához húzott és megölelt. Bevallom hiányzott egy szerető ölelés,bárkitől is kapom azt. A szemem sarkából jól láttam,hogy Logan figyel engem. Csak nem...féltékeny?! Nem is járok Jamessel. "Logan indíthatod itt vagyok."Lehuppant Alexa Logan ölébe és felém nyújtott két poharat. Egyet megtartottam a másikat pedig Jamesnek adtam.Egy jó nagy kortyot ittam belőle elsőre. Addig se nézem ahogy Ashleyék falják egymást a film alatt. Carlos lekapcsolta a villanyt és nézni kezdtük a filmet. A film közepénél már a harmadik pohárnál jártam. James meg elment fürdeni mert hosszú napja volt. Viszont nagyon ki kellett mennem a mosdóba. Lassan de biztosan feljutottam a lépcsőn és léptem egyet balra mikor Jamesbe ütköztem.
                                           
Elpirultam nagyon és eltakartam az arcomat a kezemmel." Azt hiszem pólót is kellene felvenned ha nem akarod,hogy elájuljak."- Próbáltam elviccelni a kínos helyzetet. "Nyugi épp a szobámba indultam de pont oda mentél be,a mosdó a mellette levő ajtó mögött van. Eltévesztetted bogaram. Kell segítség? Eléggé becsíptél.  Gyere csak." Segített eljutni a mosdóig. Megállt az ajtóban és figyelt engem."Csak...pisilnem kell. Becsukod az ajtót kérlek?"- Fogalmam sincs miért de rohadt sármosnak találtam Jamest így póló nélkül. A-a! Nem zúghatok belé,Logan haverja és az tabu. Pedig úgy megcsókolnám ahhh.-Kopogtak az ajtón.

 "Tényleg szeretnél egy csókot? Mármint ha készen vagy és.-" Ekkor esett le hogy igenis nem magamban mondtam a dolgokat hanem hangosan és meghallotta. Bakker!! Be vagyok csípve max eljátszom,hogy nem emlékszem rá. Nyitottam az ajtót és elmentem mellette de visszahúzott. "Hé ne olyan gyorsan. Fáradtnak látszol menjünk aludni?"- Hirtelen átváltott gondoskodóvá. Megráztam a fejemet nemlegesen,de mintha őt ez nem is érdekelte volna,lágyan felkapott a karjába és bevitt a szobájába. "Adok pólót meg nadrágot azt vedd fel. Hozok vizet ha szomjas lennél este."- Ott hagyott a szobájában míg én nagyokat pislogva próbáltam felfogni mi folyik itt de rosszul lettem. A falba kapaszkodva próbáltam a wc-ig eljutni de fél úton feladtam. Leguggolva a falnak dőltem. Fájt a fejem,hasogatott. A gyomrom sem volt jól. Borzalmasan éreztem magam. Féltem Logannek szólni,hogy szükségem van rá. Nem,nem lehet ő már mással van. ŐT választotta. "Nem igaz nem igaz."- A térdemre hajtottam a fejem és sírni kezdtem. Nem bírtam ki nélküle semmit. Lépteket hallottam valaki feljött és leguggolt mellém. Egy lágy kéz simogatta a hátamat és suttogott,hogy semmi baj. Rendben leszek. "Nincs jól a gyomrom. Segíts..."- Kapaszkodtam Logan alkarjába és kicsoszogtunk a fürdőbe. A mosdó fölé hajoltam. Mielőtt bármit is mondhattam volna fogta a hajamat és a hátamat simogatta folytatva amit az előbb félbe hagyott mert rosszul lettem."Kapsz utána gyógyszert,hoztam fel. Miért nem szóltál nekem? Azt hittem jóban vagyunk."- Nem rossz indulatból mondta csak próbált felvidítani de hányingerrel aligha ment ez.

"Uhum,csak r...."- A mosdóba ment minden ami a gyomromban volt aznap este."Engedd hadd jöjjön ki. Jobban leszel utána. Semmi baj."- Felgumizta a hajamat mert talált egy hajgumit a gyógyszeres szekrényben. A bal kezével tartotta a hátamat,a jobb kezével elvett egy törcsit az akasztóról és oda tartotta nekem. Elvettem megköszönve halkan." K...köszönöm. Itt a gyógyszer is?Bevenném....a pocim nagyon rosszul van."- Vágtam szenvedő arcot. Kár volt ennyit innom.

"Ott a pohár mellett odakészítve a fájdalom csillapító"-Mozdulatlanul fáradt tekintettel néztem rá."Leveszed nekem?Túl magas a polc..."- Mondtam halkan."Mikor rosszul vagy mindig babusgatni kell téged,látom nem változott ez." Viccelődött. Odabújtam hozzá. Mikor levegőt vettem beszívtam a dezodorának az illatát. Finom csokis illatú volt. "Köszi Logan átveszem most már. Gyere bogaram."- Húzott el James én pedig Loganért nyúltam."L...Logan nem altathat el?"Jött ki a legbutább kérdés a számon ami ledöbbenve hagyta mindkettőjüket.James sértőnek hitte,hogy nem őt akarom Logan meg csak meglepődött nagyon.

"James jobb ha most hagyod amit ő szeretne. Reggel majd meglátod,hogy az a legjobb."- Levette Logan a zoknimat és megveregette a párnát hogy puha legyen.Hihetetlen hogy még erre is emlékezett. Ledőltem az ágyba,a párnához bújva." Jóéjt puszi."- Motyogtam és elszenderedtem.
"Ne is nézz rá így,van csajod menj le hozzá. Én maradok fent vele nem te."- Logant kitolta James a szobájából és bebújt mellém aludni.Furcsa este volt az biztos...

2016. január 12., kedd

(62.rész) Koncert

Itt a következő rész:) Jó olvasást. 3 Komment után hozom a következőt :) Puszi

Martina szemszöge: 

Pár nap telt el karácsony óta.Igaza volt Kendallnek,Lindsey aranyos és csak a bunkóságával álcázza magát.Nagyon jól kijöttünk az elmúlt pár napban. De amivel kikészítettük Kendallt az pontosan az esküvői ruhák és frizurák nézegetése volt. Még reggeli közben is a magazinokat lapozgattuk éppen mikor Kendall köhögött egyet. Meg még egyet és ekkor már felkaptuk a fejünket mindketten.
Elvigyorodtam mikor Lindsey bele kezdett," Igen mond csak Kendall maci."- Kendall utálta ezt a becenevet és nem szerette ha ezzel cukkoljuk. Felvonta a szemöldökét."Ó most komolyan ezzel jössz? Kendall maci?"- Figyelt mindkettőnket pajkosan.Nem akart nevetni.


"Ez hogy tetszene?"-Nyomtam az arcába hirtelen az egyik esküvői magazint amiben persze nem olyan ruhák voltak amiket fel is vennék.Mindegyik túl puccos volt.Olyan igazi cica babáknak valóak.Lindsey se tétovázott és oda dugta Kendallnek a mobilját,"Na és ez? Annyira szép csipkés meg tele van gyöngyökkel. Látod?"- Ennyi volt,nem bírta tovább a fapofát röhögni kezdtünk mindhárman."Fussatok mert elkaplak titeket!"-Tolta ki a székét az asztaltól,hogy ha tovább cukkoljuk,biztos voltam benne hogy visszakapjuk bosszú formájában. Én csendben maradtam és fogtam a számat,míg Lindsey tovább nyaggatta. A következő mondata már az volt.
"Három,kettőő....egy!!"-Felsikoltottam hangosan. Arra eszméltem fel,hogy Kendall vállára vett és  lógtam lefele. Elkezdtem csapkodni a hátát ahol értem. "Tegyél le hallod?!!! Naaaa. Lindsey cukkolt őt kéne felkapnod és megleckéztetned. Én nem is voltam ebben benne!"-Sikongattam hangosan szerintem még Kathy is hallotta fentről. Lindsey tovább röhögött amíg meg nem fordult és rám nézett. "Kendall engedd el."-Próbált a segítségemre sietni és lehúzni Kendallről. De nem értettem meg miért gondolta,hogy egy segitség lesz számomra. Egy idő után Kendall elvesztette az egyensúlyát és elborultunk.Sajnos én jártam a legrosszabbul. Rajtam landolt mindkettőjük. Lindsey feltápászkodott és felsegítette Kendallt.Én csak feküdtem hanyatt a padlón és sirhatnékom volt mert belém szorult a levegő. Lindsey vette a lapot és oldalba bökte és felém mutatott. Kendall azonnal felsegített ekkor,"Nem fáj semmid? Sajnálom Picim.Nem akartam."-Húzott magához egy nagy ölelésre. Megtöröltem az arcom a kezemmel.Szipogtam."Utálom a hülye poénjaidat. Rám estél.Szerinted nem fájt?!"-Fogtam az esküvői magazint és feltrappoltam dühösen.

 Nem értettem miért nem vette észre. Hisz nyilvánvaló volt. Nem is érdekli már  hogy vagyok.Bezzeg Lili. Ő lett a kis hercegnője én pedig jó vagyok a takarításra,etetésre,főzésre. Olyan rég voltunk kettesben a szórakozás kedvéért vagy csak egy sima randin a karácsonyi együtléten kivűl. Kigondoltam hogy  mivel a kedvenc bandámnak ma lesz a koncertje elmegyek Kathyvel rá. Pompás ötlet! Felkeltem az ágyról és átmentem Kathy szobájába. Lilivel játszottak valamit éppen. Megálltam a nyitott ajtóban és kopogtam. "Nem zavarok?Minden rendben van Lilivel?"-Ültem le melléjük az ágyra.Kathy megsimogatta Lili hasát."A kishölgy teljesen jól van. Reggel óta csak vigyorog.Jut eszembe majd nézni kell neki nadrágot mert a pocakja miatt nem fér már rá rendesen egy sem.Túl jó az étvágya mint az apjának."-Rázta a fejét egy mosollyal.

"Mit szeretnél mond nyugodtan."-Hajtogatta tovább a ruhákat.Majd kiválogatta őket pár kupacba.Lilinek volt a legtöbb ruhája.Lili felnézett rám a nagy zöld szemeivel. A szemét Kendalltől örökölte. Megsimogattam a kicsi arcát.
"Este lesz egy koncert és Kendallel összevesztünk ezért nem akarok vele menni. Szóval lenne kedved eljönni velem?"- Nagyon bíztam benne hogy igent mond.Maximum egyedül megyek el,gondoltam.

"Kincsem,szívesen elmennék de jobb lenne ha Kendallel mennél.Rátok férne."-Mosolygott rám. Megráztam a fejemet nemlegesen."Kizárt.Szórakozott és rám esett!"-Durciztam mint szoktam. Zavart,hogy nem jutott egymásra időnk se. Lehet anyumnak mégis csak igaza volt egy dologban. A baba sok áldozattal jár. Ez pedig az egyik a sok közül.

 "Pontosabban?Mivel cukkoltátok?Hmm"-Vonta fel a szemöldökét nevetve."Nos?"- Eléggé ismert ahhoz hogy el akarom summantani a dolgot. Túl jól ismer. "Lényegtelen végül is.....Kendallt macinak hívtuk és nem maradtunk csendben reggeli közben. Lindsey volt reggel még az újságosnál is.Talált néhány jó esküvői magazint és azt lapozgattuk előtte. Csak épp Jamessel beszélt telefonon és nem hallották egymást miattunk,arról nem tehetek."-Mondtam váll vonással. Facetime-oztak úgyhogy végül is látni látták egymást.Az a lényeg nemde? "Oh hogy ez a veszekedés tárgya. Azt hittem komolyan összevesztetek valamin.Ez nem olyan nehéz.Csak béküljetek ki és menj el vele a koncertre.Rendben?"-Féltem hogy ezt fogja rá mondani de ezért volt a B tervem készenlétben. " Lili megkapja a középső neved ha eljössz velem!Plusz egy hétig cserélem a pelusát ha büdös pelus a soros. Fontos lenne ez nekem,Kathy kérlek."- Rám nézett és kezembe adta Lilit aki rugdosódni és ficánkolni kezdett.

"Etesd meg és próbáld meg elaltatni. Hányra kell menni?"- Kezdte el elpakolni a ruhákat. A sok baba ruhát betette a tiszta mosott ruhás kosárba és átmentünk Lili szobájába."Olyan 7 körül kellene elindulni és 8 körül kezdődik a koncert." Mondtam és segítettem eltenni a kis színes ruhácskákat a szekrénybe.

Aznap késő délután:

Én még öltözködtem a fürdőben vizes hajjal mikor Kendall benyitott a szobába pólóban és melegítő gatyában,álmos arccal és egy pelussal a vállán. Ebből azonnal tudtam,hogy Lilit altatta vissza.A picúr csak fél órát bír aludni még csak és segíteni kell neki vissza szenderedni. Ilyenkor Kendall vagy én ülünk a padlón és simogatjuk a pocakját a rácson keresztül ahogy hanyatt fekve pihen és hamar el is alszik ettől.

Leült az ágyra és engem nézett elbambulva."Ezt veszed fel az estére? Csinos nagyon."- Láttam rajta hogy nagyon fáradt de így is figyelt arra,hogy megdicsérje a ruhámat. Úgy ahogy voltam egy szál ruhában mezítláb kimentem hozzá. " Hé,nézz rám. Nem muszáj mennem.Tudod szívesen itthon maradok és nézünk egy filmet összebújva. Lenne kedved hozzá?"- Simogattam a tenyerét,de nem nézett rám. Bűntudatom lett,mégis mit gondoltam. Elmegyek koncertezni a pasim nélkül míg ő itthon babázik a kislányunkkal? Azt nem tenném meg,főleg nem vele mert szeretem.

"Csak kérek egy jóéjt csókot. Készülj gyorsan össze és menj. Anyum már vár lent téged. Gyere babám megszárítom a hajad."- Felkelt az ágyról,levette a válláról a pelust és kinyújtotta nekem a kezét. "Nincs baj,csak gyere."- Húzott ki aranyosan a fürdőbe. Leültem a kád szélére és megszárította a hajamat. Elég ügyesen csinálta,nem is gondoltam volna. Elmosolyodtam a tükörbe nézve és elpillantottam mikor láttam,hogy ő is engem figyel a szeme sarkából. "Még mindig elpirulok tőled."- Takartam el az arcomat nevetve.

"Kicsit még maradj nyugton mindjárt készen is vagyunk. Így ni vedd el a kezed az arcodtól."-Kuncogva elhúzta a kezemet az arcomtól amit annyira szorítottam. Kihúzta a tükör melletti kis szekrény fiókját kivette belőle a kedvenc hajpántomat és szépen a fejemre tette."Kár,hogy ma este már nem látlak így. Itt a cipőd,tessék. Kabát."- Adta rám egymás után ezeket.Mégis hogy érdemeltem ki őt? Még a mai napig nem tudom elképzelni,de szerencsés vagyok az egy biztos. "Akkor én...megyek is.Jóéjt csók?"- Néztem fel rá csillogó szemekkel,össze fogott kezeimmel.A táska a vállamon volt.

"Jóéjt csók."- Kaptam egy különlegesen lágy de mégis szenvedélyes csókot.Az ajkait az enyémhez nyomta. Alig birtuk abba hagyni."Baba,menj csak...Lili sír már megint."- Sóhajtott. Próbált rávenni,hogy menjek lassan."De hívj ha bármi baj van vele!Még kicsi a manóm."- Ezzel elköszöntünk és én lementem.Kathy már a kocsiban várt mert késésben voltunk.Vártam is az estét meg nem is. Kendall most éppen Lilit babusgatja én meg szórakozni fogok nemsokára. Minden percben az órát lestem,de az óra már 8:10-et mutatott. 

Sóhajtottam mert lemaradtam a nyitásról. Pedig az a legizgalmasabb része az egész koncertnek. Gyorsabban szálltam ki a kocsiból mint Kathy és a bejáratig elfutottam. "Kathy siess. Nem fognak beengedni minket ha sokat késünk."- Nagyon izgultam.Az arénából hallatszott a kedvenc számom. Mikor utolért Kathy a kezembe nyomta a jegyet de csak egy volt nála."Nagyszerű,most már annyi az egésznek."- Bigyesztettem le az ajkaimat. "Uram itt a hölgy jegye. Én kint maradok."- Nyújtotta át a jegyszedőnek a koncert jegyemet."De Kathy egyedül nem megyek be,sokan vannak és nem szeretem a tömeget egyáltalán. Mivan ha elvisznek engem?"-Megölelt hirtelen és csak annyit mondott." Jobbra menj be az első ajtónál és keress egy zöld sapis srácot. Fel fogod ismerni ki az. Érezd jól magad kincsem."- Lassan fogtam csak fel mit is mondott,de mire felnéztem nem volt ott,így hát bementem és megcsapott a meleg levegő és a hangos zene. Tátva maradt a szám mikor megláttam,hogy ki a zöld sapkás srác. Tudjátok ki volt az? Az én férjem és vidáman táncolt. "Kicsim én vagyok az."- Nevetett és rázta a fejét. "De hogy kerültél ide? Otthon fáradt voltál és Lilire vigyáztál.-" Félbe szakította a mondatot egy csókkal. "Anyum ötlete volt ez a csere bere dolog.Mégis csak velem jobb koncertezni nem?"- Poénkodott az én kis idiótám. "Még szép!! Woo ho!!


Folytatás hamarosan:)